Nutrition: Medical School Crash Course [Audiobook]

AudioLearn Medical Content Team, Kevin Charles (Narrator),‎"Nutrition: Medical School Crash Course"
ASIN: B077NF4L42 | 2017 | MP3@64 kbps | ~05:10:00 | 147 MB

Download Link :
https://dz4up.com/cvu
Read More

Download Encyclopaedia Britannica 2013 Ultimate Reference Suite

Encyclopaedia Britannica 2013 Ultimate Reference Suite

English | 2012 | MDF, MDS | ISBN: 1843265869 | 4.22 GB

Encyclopedia Britannica :
Access the world's most trusted and authoritative information, featuring over 100,000 articles from the 32-volume Encyclopedia Britannica print set.

Britannica Student Encyclopedia:
Find information easily in almost 16,000 entries that are tailored to school subjects.

Britannica Elementary encyclopedia in still a look-it-up habit that will stay with students throughout their education and in life.

Book of the Year
Explore notable events in over 12,000 articles covering science, politics, sports, and more from 1994 - 2012.

Homework Helpdesk:

A collection of useful homework resources including a video subject browse, online learning games and activities, online subject spotlights, and how-to documents on topics such as writing a book review.

Two Complete Dictionaries and Thesauri from Merriam-Webster®:
Together, Merriam-Webster's Collegiate® and Student Dictionaries and Thesauri provide access to 405,000 definitions, synonyms and antonyms.

Merriam-Webster's Spanish-English Translation dictionary
translate an English word to Spanish anda Spanish word to English with the click of the mouse.

Britannica classics
read articles from Britannica's most famous contributors-from Sigmund Freud to Harry Houdini, MarieCurie to Orville Wright.

Explore:
Easily browse through Videos, Britannica Classics, Classical Music, and more.

Britannica Biographies: Heroes& Villains
Over 600 biographies covering the world's heroes and villains throughout time.

Rich Multimedia:
View vivid illustrations with 35,000 images, video, and audio that bring fascinating topics to life.

Additional Videos, Web Links, and Magazines Online
Link to over 166,000sites you can trust-selected by Britannica editors-plus links to thousands of videos and magazines for a wealth of additional information.

Compatibilty: Win XP, Vista, Windows 7(32 bit & 64 bit), Windows 8(32 bit & 64 bit).


Download Link :
https://www.up-4ever.com/4nhihqg55464
Read More

Brain Teasers MCQs for Veterinary Medicine,Ethic and Jurisprudence

Download Brain Teasers MCQs for Veterinary Medicine,Ethic and Jurisprudence

Download Link :
http://dz4up.com/48g
Read More

Mcqs veterinary science



VETERINARY SCIENCE


MCQ

1. Silage that is improperly ensiled may fail to ferment to a pH less than 5.0, which disease commonly occurs in ruminants fed such silage.
a). Nervous coccidiosis
b). Toxiconinfectious botulism
c). Listeriosis
d). Hepatoencephalopathy

2. Which respiratory disease do bacteria cause?
a). Infectious Bronchitis
b). Fowl pox
c). Infectious coryza
d). Laryngyotracheitis

3. Transmission of anthrax may occur by
a). Direct contact with infected animal b). Ingestion of undercooked meat
c). Arthropod
d). All of above

4. A complete necropsy of the animals is contraindicated in which of the following diseases strongly suspected.
a). Brucellosis
b). Anthrax
c). Listeriosis
d). Black leg

5. Actinobacillus ligniersi infections in sheep differ from those in cattle
a). Cattle develop ulcerative stomatitis, but sheep develop granulomatous glossitis
b). Cattle develop granulomatous swelling, but sheep develop granulomatous
lymphadenopathy
c). Cattle develop granulomatous glossitis, but sheep develop granulomatous
facial edema
d). Cattle develop granulomatous lymphadenopathy, but sheep develop
granulomatous glossitis

6. Louping-ill is caused by
a). Flavi virus
b). Pertivirus 
c). Hepatitis c virus
d). Rubi virus

7. Drop in egg production in layers is not a feature in
a). Newcastle Disease
b). Infectious Laryngotracheitis
c). Infectious Bronchitis
d). Avian Encephalomyelitis

8. Ranikhet disease is caused by
a). Adeno virus type I
b). Birna virus
c). Herpes virus
d). Corona virus ?

9. Characteristic feature of canine distemper is
a). Biphasic fever
b). Reccurent fever
c). Malta fever
d). None of the above

10. Passive transfer of maternal immunoglobulins to calves depends on
a). Formation of colostrum with a high concentration of immunoglobulin by 
the dam
b). Ingestion of an adequate volume of colostrum by the calf
c). Efficient absorption of colostral immunoglobulins by the calf
d). All the above
________________________________________________________________________

1. Production of yellow clotted milk followed by agalactiae without inflammation is commonly seen in cows with mastitis caused by
a). Corynebacterium pyogenes
b). Strptococcus agalactiae
c). Staphylococcus aureus
d). Leptospires

2. False negative tuberculin tests may occur in
a). Very young cattle
b). Heavily parasitized cattle
c). Pregnant cow
d). Very old cattle

3. The Louping –ill is transmitted by
a). Ixodes ticks
b). Droplet infection
c). Through milk
d). All the above

4. Control of ephemeral fever is not so important when compared to other economically important diseases. Because,
a). Rapid recovery
b). No severe production loss
c). Solid immunity
d). All the above

5. ‘Pearl eye’ condition in birds is caused by
a). Corona virus
b). Paramyxovirus
c). Herpes virus
d). Adenovirus

6. Following are insect borne viral diseases except
a). Blue tongue
b). Sheep pox
c). Ephemeral fever
d). African horse sickness

7. In calves, FMDV mainly affects
a). Liver
b). Lung
c). Cardiac muscle
d). Skeletal muscle

8. Following diseases are vector-borne diseases except
a). Bovine ephemeral fever
b). Equine infectious anemia
c). Louping-ill
d). Hog cholera

9. Inflammation of the mammary gland is not the characteristic feature in one of the following pathogens
a). Staphylococcus aureus
b). Escherichia coli
c). Leptospira interrogans
d). Streptococcus agalactiae

10. Limber neck is a clinical feature in sheep caused by
a). Clostridium botulinum
b). Clostridium septicum
c). Clostridium perfringens
d). Clostridium novyi


1. ‘Tuberculin’ was first prepared by
a). Bernard Bang
b). Robert Koch
c). Louis Pasteur
d). Edward Jenner
2. Only one vertebrate host is required for
a). Cyclozoonosis b). Metazoonosis
c). Direct zoonosis d). Saprozoonosis

3. Caprine and ovine brucellosis is caused by
a). Brucella abortus b). Brucella suis
c). Brucella melitensis d). Brucella neotomae

4. Weil’s disease is due to
a). Leptospira hardjo b). Leptospira pomona
c). Leptospira icterohaemorrhagiae d). Leptospira canicola

5. Post mortem examination is contraindicated for the disease
a). Anthrax b). Rabies
c). Botulism d). Tuberculosis

 


key
ccdbcadd(paramyxo)ad
bdaacdcdcabaaa


Read More

Problem-based Approach to Gastroenterology and Hepatology

Problem-based Approach to Gastroenterology and Hepatology 1st Edition


Taking the problem-based approach, this text helps clinicians improve their diagnostic and therapeutic skills in a focused and practical manner. The cases included demonstrate the diversity of clinical practice in the specialty worldwide, and are divided into five major sections: Upper GI, Pancreato-Biliary, Liver, Small and Large Bowel, and Miscellaneous.

http://dz4up.com/40u
Read More

Dog Training Ebook Collection

Download 84 free books
Click here
Read More

Harvard OSCE Guides videos

Harvard OSCE Guides
DVDRips | MP4/AVC, ~412 kb/s | 640x360 | Duration: 06:24:41 | English: AAC, 96 kb/s (2 ch) | 1.09 GB
Genre: Medicine





Part1
http://dz4up.com/8NU

Part2
http://dz4up.com/8NV

Part3
http://dz4up.com/8NZ

Part4
http://dz4up.com/8O0

Part5
http://dz4up.com/8O1
Read More

MedSurg Notes : Nurse's Clinical Pocket Guide, 4th Edition

MedSurg Notes : Nurse's clinical pocket Guide, 4th Edition

Download Link :
http://down.ebook777.com/061/9780803657625.pdf
Read More

Voice Disorders : Epidemiology, Treatment Approaches and Long-term Outcomes

Voice Disorders : Epidemiology, Treatment Approaches and Long-term Outcomes


Download Link :
http://down.ebook777.com/063/9781634844130.pdf
Read More

A Practical Guide to Forensic Nursing: Incorporating Forensic Principles Into Nursing

A Practical Guide to Forensic Nursing: Incorporating Forensic Principles Into Nursing

2016


Download Link :
http://down.ebook777.com/063/9781940446349.pdf
Read More

Focus on Gynecologic Malignancies

Focus on Gynecologic Malignancies (Energy Balance and Cancer) 1st ed. 2018 Edition



Download Link :
http://dz4up.com/6ae
Read More

Cancer Drug Discovery and Development

Tumor Organoids (Cancer Drug Discovery and Development) 1st ed. 2018 Edition


Download Link :

http://dz4up.com/6ad
Read More

Neuroanatomy for the Neuroscientist

Neuroanatomy for the Neuroscientist 3rd ed. 2018 Edition


Download Link :
http://dz4up.com/6ac
Read More

clinical evaluation and Management

Fluid, Electrolyte and Acid-Base Disorders: clinical evaluation and Management 2nd ed. 2018 Edition

Download Link :

http://dz4up.com/6ab
Read More

ECG Academy training videos collections

ECG (Electrocardiogram) Academy

HDRips | MP4/AVC,~935 kb/s | 1280x720 | Duration: 28:42:30 | English: AAC, 80 kb/s (1 ch) | 9.48 GB

Genre: Medicine


Contains 81 basic and intermediate training videos, and "chalk talks" videos which has an expert walk through a real electrocardiogram, step-by-step.





Read More